06 tammikuuta 2018

Kylpyhuone


Kylpyhuone oli tilava ja viitisen vuotta ennenkuin ostimme asunnon silloiset omistajat olivat tehneet kylpyhuoneremontin. Seinissä ja lattiassa oli hyväkuntoisia laattoja, mutta näiden väri ja kuvio ei oikein mielyttänyt meitä. Pääväri oli vihreä.

Päätimme siis hyödyntää näitä hyväkuntoisia kaakeleita sen sijaan että olisimme tehneet ison rempan johon olisi uponnut paljon aikaa ja rahaa.

Käytimme siis kaakelimaalia. Seinät muuttuivat valkoisiksi ja borderi sekä wc:n takana oleva seinä sai värikseen mustan. Lattia maalattiin myös mustaksi. Puunvärinen paneelikatto sai käsittelyn valkoisella lakalla.

Suihku ja kaapisto sai jäädä vielä siksi aikaa kunnes hankkisimme yhdistelmäkaapin. Asensimme ainoastaan suihkuverhon allaskaapiston ja suihkun väliin jotta levyt eivät lahoaisi enempää kuin mitä olivat jo kärsineet verhon puuttuessa.

Siinä meni puolisen vuotta kunnes saimme tilattua yhdistelmäkaapin. Yhdistelmäkaapissa oli normisuihku, viidakkosuihku, hierontasuuttimet, höyrysauna, poreamme vesi- ja ilmasuuttimilla sekä audiosysteemi ja LED värivalot.

Yhdistelmäkaappi vei suurimman osan kylpyhuoneesta, mutta voin kertoa että se oli kyllä joka sentin väärtti. Niin rahassa kuin tilassa!

Maalatun kaakelilattian päälle hankimme harmaata komposiittilaattaa.  




Seuraavassa, ja itseasiassa viimeisessä. remppapostauksessa kerron keittiöstä ja olohuoneesta.

-Matilda




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!