11 maaliskuuta 2017

Viikonlopun kolmen kimppa

Otsikko sen jo kertookin mitä meikäläisten viikonloppuun on kuulunut - kaksi naista ja yksi miäs.

Perjantaina hyppäsin Matildan ja Lihapullan kyytiin ja suunnattiin saman katon alle. Ei olla vähään aikaan vietetty siskoaikaa ja tähän aikaan luonnollisesti kuuluu myös Lihapulla ♡ Perjanhäntaina ei mitään kovin spesiaalia tehty, oltiin vaan ja nautittiin.

Lauantai alkoi aikaisin leikillä ja aamupalalla. Käytiin me pari laivaa upottamassa ammeessa, Lihapullalla oli myrskyisä meri ja motte sai sylin täydeltä aaltoja päälleen :)

Päivää vietettiin muuten Jumbossa shoppailen ja kierrellen. Käytiin myös (tottakai) syömässä, lapsiannoksia menussa ei ollut, mutta meille luvattiin "toukka-annos" joka olisi pikkuväelle sopiva. Oli niin mojova annos, että olisi aikuisellekin riittänyt!

Matilda metsästi nimenomaan suurta muhkeaa hupparia ja hän löysikin viimeisestä kaupasta sellaisen. Kun hän ylpeänä sitä esitteli, ensireaktioni oli "siis MITÄ, ootko sä 90-luvulla raskaana?!" - tämä tekele siis näytti henkarissa sellaiselta, mitä kaikki raskaana olevat naiset käytti ysärillä farkkuhaalareiden kanssa (minun silmään siis).. No, kun sen Matildan päällä näin, niin oikein hyvältä näyttää :)
Kuvatodiste, näyttää pelkästään hyvältä!

Joku ihailee uutta autoarsenaalia

- Poppoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!