26 huhtikuuta 2017

Rv. 18 (17+0)

En ole vielä jostain syystä raaskinut hankkia raskausvaatteita. Käytän siis tällä hetkellä ihan samoja vaatteita kun ennenkin - tosin t-paidat tahtovat välillä liukua napapaidoiksi...

Tänään aamulla päätin että nyt aion kyllä hankkia muutaman äitiysvaatteen. Tuskailin nimittäin housujen kanssa. Tuntui että vaikka miten yritin asetella niitä, vatsan yli ja ali, niin ne ei vain tuntunut hyviltä - eikä peilikuvakaan ollut mielestäni imarteleva.

Peilikuvasta puheen ollen, niin olette varmaan kuulleet että puhutaan poika- ja tyttövatsoista. Poika vatsa on sellainen suippo, eteenpäin suuntautuva vatsa, ja tyttöä odottavan vatsa tahtoo levitä sivuille. Tämän aamuisen peilikuvan jälkeen suuntasin valokuva-albumille, halusin nähdä oliko vatsani tämän näköinen esikoista odottaessani. Eikä se kuulkas ollut!

Pikkumiehen kanssa vatsani oli nätisti pullahtaneena eteenpäin - ihan loppumetreille asti. Synnärille mennessä ei takaapäin edes huomannut että olen raskaana. Nyt tuntuu että jo tässä vaiheessa sivuille on tullut lisäsenttejä. Mitä mieltä te olette, onko tämä poika- vai tyttövatsa?




On miten on, raskausvaatteet varmasti helpottaa "oloa" tuon asian suhteen :)

Fiilikset on hyvät. Raskausoireet ovat helittäneet huomattavasti viime kirjoituksesta ja olo onkin meilkein jo "normaali". Iltapahoinvointi voi joskus iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta, mutta verratessa nyky oloa muutama viikko takaperin niin kyllä täällä on aivan eri ihminen! Nyt voi jo nauttia tästä raskaudesta ja oikeasti tarkoittaakin sitä ;D

-Matilda


Hakusana: Matildan raskaus, raskaus, rv, rv 18

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!