20 huhtikuuta 2017

Tyttö VS Poika

Teksti on kirjoitettu tarkoituksella kärjistäen ja sarkasmia käyttäen, ei vedetä hernepalkoja nenään jooko :)


Ajatuksia siitä, kumman lajin edustaja mahassa kasvaa, on varmasti jokaisella odottajalla. Niin myös minulla.

Siitä asti kun tein positiivisen testin, olin varma, että pallit mun sisällä kasvaa. Pienessä mielessä ei käynyt, että voisi olla tyttö. Ja vaikka tällaista ei saisi ääneen sanoa, en kyllä ymmärrä miksi, niin toivoin myös poikaa. On sanomattakin selvää, että tärkeintä on hulivilin terveys, mutta mielestäni on naurettavaa, ettei odottava äiti saisi ääneen sanoa toivooko poikaa vai tyttöä.

Miksi sitten poika? Eikö naisten "kuuluisi" haluta tyttöjä, pieniä prinsessoja? Minäpä kerron miksi.

Pojalle on olemassa niin paljon makeempia ja tyylikkäämpiä vaatteita (joo, materialisti). Tytöt pitäisi tarjonnan perusteella pukea johonkin saatanan röyhelöihin ja muutenkin niin ällösöpöön etten kestä.

Sininen on kivempi väri kuin vaaleanpunainen. Ja kyllä,  mun mielestä on olemassa tyttö- ja poikavärejä. Eihän noista vastasyntyneistä muuten erota, kumpi se on - kaikki ne on saman näköisiä.

Muiden ihmisten reaktio siihen, jos taapero satuttaa itsensä. Jos kyseessä on poika, tälle sanotaan vaan "ylös siitä", mutta jos tyttö kaatuu sitä ollaan heti paapomassa "ei kai sattunut". Itse en aio tyttöä tällä tavalla kyllä paapoa, mutta muiden ihmisten reaktiolle en mitään voi. Tyttöjen ajatellaan särkyvän helpommin kuin pojat.

Tyttö- ja poikalelut... Tällaisiakin on, mutta itse kakarana leikin sekä barbeilla että prätkähiiren hahmoilla. Olin huikea Prätkähiiret ja Turtles fani. Meiltä tulee löytymään autoja ja nukkeja.

Jos sitten kelataan aikaa eteenpäin ja mietitään teini-ikää ja ensimmäisiä tyttö-/poikaystäviä. Ajattelen sen niin, että pojasta on helpompi kasvattaa vastuuta kantava nuorimies kuin tytöstä itseään kunnioittava itsevarma naisenalku. Kuinka kasvatuksella voisi varmistaa, tai antaa edes parhaimmat edellytykset sille, ettei toinen satuta itseään (tai ketään toista) pahasti? Tämä aihe on sellainen mihin palaan myöhemmin ja avaan ajatuksia hieman lisää.

Listaa voisi jatkaa pitkällekin mutta jätän tämän nyt tähän.

Ja sitten suuri kysymys, kumpi meille olisi näillä näkymin tulossa? No tyttöä ne lupaili enkä voisi olla onnellisempi ♡

Rakenneultra meillä on 12.5. ja katsotaan pitääkö Femedan Brunon antama tyttölupaus vielä kutinsa. P on alusta asti ollut sitä mieltä, että tyttö sieltä tulee, minä kun olen ollut pojasta varma. Tosin sanoin jo Paavolle, etten usko "häviööni" tässä asiassa kun vasta sitten, kun Sepeli syntyy. Tosin pystyn jo näkemään kuinka P saa yhden tytön lisää hemmoteltavaksi <3



Ja päivän kuva RV 19 (18+0)
 

- Emilia


4 kommenttia:

  1. Me toivottiin yhdessä poikalasta, mutta sit mulle tuli sellai fiilis et josko se sittenkin ois tyttö. Totuttelin jo ajatukseen hempeistä mekoista ja vaaleanpunaisista vaatteista. Rakenneultrasss kuitenkin selvisi, että se pienenpieni vekkuli on poika. Eivät äidinvaistot toimineet siis täysin :D. Oon sitö mieltä, että jokainen vanhempi on onnellinen uudesta tulokkaasta edusti hän sitten mies- tai naissukupuolta. Tärkeintä on kuitenkin lapsen terveys, ei se muodostuuko hänelle ne kivekset vai munasarjat :)

    VastaaPoista
  2. Tytöt ne vasta metkan näköisiä onkin kun niille pistää addun myllyverkkarit, tennarit ja lipan väärtepäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä tulee meidän tyttö varmasti näyttämään, tai sitten syön sanani ja siitä tulee röyhelöhirviö :D

      Poista

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!