18 elokuuta 2017

RV 36, neuvolalääkäri ja äitiysloma

Aika hieman päivitellä kuulumisia meidän ministä.

Tänään tosiaan alkoi jo raskausviikko 36! Tätä me Paavon kanssa juhlistettiin käymällä neuvolalääkärillä kurkkaamassa, miten päin meidän vauva tuolla masussa viihtyy. Tiedossa toki oli, että pää alaspäin siellä ollaan (beben hikka tuntuu aika vekkulilta tuolla omassa alapäässä :D) mutta on se silti kiva saada varmistus omille fiiliksille. Ja tosiaan, pää on jo syvällä lantiossa lähtöasemissa, mikä selittää paineen tunteen. Hyvin näyttää meidän pieni jo tietävän miten kohdusta kuuluisi tulla ulos.

Lapsivettä oli normaali määrä, sf-mitta on yläkäyrän tuntumassa, mutta lääkäri ei laittanut lähetettä eteenpäin tarkempiin tutkimuksiin. Vauva näyttäisi olevan hieman keskikokoa suurempi syntyessään. Itse en kovin paljoa näistä arvioista perusta, ei nuo neuvolalääkärit kätilöitä ole eikä täten osaa kyllä katsoa asioita sillä silmällä - sieltä tulee sellainen kuin tulee :)


   
Tuleva isä on oikeasti iloinen tapaus :)
Äitiysloman ensimmäinen päivä oli myös tänään, olen toki ollut sairaslomalla tähän saakka mutta on tässä päivässä silti jotain erikoista. En nimittäin olisi vuosi sitten uskonut olevani tänään tässä. Muutaman viikon (toivottavasti kahden :D) päästä olen pienen tytön äiti, meistä tulee perhe. Olen niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta ettei sanat oikein riitä tätä tunnetta kuvaamaan. ♡

Mieki haluan laittaa "alaston"kuvan koska siskokin!

- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!