23 kesäkuuta 2018

Fiskefiske



Tänään oli pkkuisten ensimmäinen kalastusreissu. Itse olin kova kalamies nuorempana ja kalastus on asia joka jostain syystä on jäänyt elämästäni kokonaan pois. Ehkä sen takia kun olen asunut pääkaupunkiseudulla niin se on tuntunut "raskaalta" lähteä mihinkään. Nyt kuitenkin asustelemme täällä korvessa joten se ei ainakaan enään voi olla tekosyynä.




Lähdimme siis iltakalalle melkein koko perheen voimin. Koirat sai tällä kertaa jäädä kotiin, mutta kyllä hekin vielä pääsevät mukaan jossain vaiheessa.

Vaikka kalaonnea tällä kertaa ei ollut, pari ruipeloa vain nappasi, niin se oli mukava yhteinen retki. Tulemme varmasti monta kertaa nyt kesän aikana käydä kalassa, ja etsimässä uusia kalapaikkoja! Ja vaikka kaloja emme mukaan saaneet, niin mustikkaa saimme napostella ainakin. Ihanaa että tänä vuonna mustikat ovat kypsiä hieman aikaisemmin kun edellisvuonna... meidän mustikkahirmu oli kyllä aivan innoissaan!




Ehdotin myös Markolle että jos saamme treffit aikaiseksi tässä kesän aikana, niin se voisi juurikin olla kalareissu picnic eväillä. Hihi.

-Matilda




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!