12 heinäkuuta 2018

Hei pitkästä aikaa!

Voi nolous kun on taas mennyt aikaa edellisestä kirjoituskerrasta. Nyt ymmärrän kun välillä lukee jostain blogista blogihiljaisuuden jälkeen, että kynnys kirjoittamiseen vain kasvaa ja kasvaa sen ensimmäisen hiljaisen viikon jälkeen. Ja niinhän se tosiaan näyttää olevan.

Kun viimein tuleekin jotain luettavaa lukijat ehkä odottavat että se on jotain maata järisyttävää kun se toope nyt kerran viittii naputella jotakin tänne. Ja vaikka toope olenkin niin ajattelin nyt vain rohkeasti katkaista tämän tauon kirjoittamalla... inget fiffigt.

Ja nyt meni vielä vaikeammaksi koska kirjoitin noin - hah - voi apua. Koska nyt pitäisi onnistua olla (vahingossakaan) kirjoittamatta mitään vähänkään järkevään suuntaan päin mitään - tosin vielä näytän onnistuvan siinä ihan hyvin tämän surkean suomenkielen käyttöni vuoksi! :D

Mutta jos nyt tänään kuitenkin tyydyn vain sanomaan - heippahei kaikille ja toivottavasti nautitte kesästä ja auringosta yhtä paljon kuin me!



...ja lopuksi voisin mainita että Ale täytti pari viikkoa sitten 3 vuotta ja juhlista on tulossa muutama kuva ja sananen lähiaikoina. Jeij.


-Matilda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!