31 toukokuuta 2016

Hieman Emiliasta



Tjenare!


Jotta saisitte hieman kuvaa, kuka Emilia on, voisin muutamalla lauseella itsestäni kertoa. Voitte sitten itse todeta, että kyllä se tylsää elämää viettää ;)

 

Asun minun omistamassa kolmiossa yksikseni. Tai no, siskon rakennusprojektin myötä äiti muutti vierashuoneeseen. On muuten aika mielenkiintoista kohta 26-vuotiaana asua äipän kanssa, vaikkakin vaan väliaikaisesti. Hyvin meillä on toki mennyt, tähän varmasti palataan myöhemmin.

Asunnon ostin vajaa 2,5 vuotta sitten, mukaan muutti silloinen poikaystävä. Asunto rempattiin lattiasta kattoon ja sain siitä mieleisen. Kauaa ei siinä kahdestaan asuttu ennen kuin tiet erkanivat. Tykkään sisustamisesta ja jaan teille jatkossa kuvia omasta kodista ja nyt on alkamassa parvekkeen sisustus. Parvekkeella en ole juuri aiemmin viettänyt aikaa mutta nyt päätin, että haluan siitäkin kotoisan. Sellaisen kakkosolohuoneen. 

Kotona ei ole lemmikkejä, ei kaksijalkaista eikä nelijalkaisia. Ei edes villakoiria, sillä olen jonkin sortin siisteyshullu.

Arki rullaa työn ympärillä, lisäksi näen perhettä paljon. Nautin kyllä yksinolosta myös hirveästi, on ihana olla yksin kotona ja katsoa sarjoja ilman, että joku käskee sieltä sohvan pohjalta nousemaan. Viikonloppuisin sitten mennäänkin ja kovaa ystävien kanssa, näihin tarinoihin voidaan palata myöhemmin ;)

Tuli vähän enemmän kuin muutama lause, mutta menköön. Tähän lopetan.




- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!