25 toukokuuta 2017

Lomatapola, Alvettula ja kauden päättäjäiset

Me pelataan koko poppoo (minä, Matilda ja meidän äitee) samassa salibandyjoukkueessa. Viime viikonloppuna meillä olikin kauden päätösjuhlat. Meillä oli onni kun yksi joukkueesta pyörittää Lomatapolaa (kotisivu aukeaa nimeä klikkaamalla) ja heillä sattumoisin yksi mökki vapaana. Eikun nokka kohti Alvettulaa ja menoksi!

Matilda ei päässyt töiden takia mukaan, mutta minä ja äiti lähdettiin perjantaina ajelemaan. Helsingistä näytti navi vajaa 1,5h ajomatkaa, tunnissa oltiin tosin perillä (äiti on aina sanonut, että mulla on painava kaasujalka).

Perjantaina vaan istuttiin 7 naisen voimin juomassa kaljaa neljään asti yöllä. Tätä porukkaa kun näkee juttua riittää eikä edes tajua, että väsyttää. Lauantai aloitettiin yhteisellä aamupalalla laiturilla auringonpaisteessa. Muut nautti mimosaa ja minä appelsiinimehua. Oli minullekin tottumuksesta tehty mimosa, ei muuten yhtään harmittanut olla juomatta ;)

Näkymät aamuskahdeksalta, kyllä kelepas

Perinteisiin kuuluu myös meillä LEIKIT ja KISAILU. Nämä kaksi sanaa on pakko kirjoittaa capslockilla, sillä meininki menee välillä aika överiksi 😁 Jokainen on kerran vuorollaan leikkienjohtaja/tuomari, tämän jälkeen ei enää uudestaan halua olla. Pelin henki on sabotaasi ja sääntöjen vääntely ja kääntely niin pitkälle kuin mahdollista - niin tänäkin vuonna.

Vähän osviittaa meiningeistä antaa se, että esimerkiksi minä jouduin kävelemään 30 senttinen puukyrpä mukanani kylillä, Ida puolestaan käveli puolitoista metriä pitkän itseaskarteleman puumiehen kanssa, Melinalla oli tennispalloilla varustettu Tuksu-nukke mukanaan.. Kreisin hauskaa meillä oli!!

Erinäisiä parikisoja oli myös, osallistujat joutuivat muunmuassa syömään raakaa kananmunaa (tämän raakuuden he tosin huomasivat siinä vaiheessa kun heittivät munan maahan kuoriakseen sen, oli aikamoinen näky, kun yrittää kaapia suuhunsa raakaa kananmunaa viltiltä tai kun toinen kisailija heittää raan kananmunan sellaisenaan suuhun ja rouskuttaa sen poskiinsa), tulista chilia suoraan Dubaista (tämän syönti taas näkyi siinä, että seuraavan yön ja aamun vessa oli hyvin varattu :)) ja sardiineja..

Äh, tästä tekstistä tulee todella pitkä jos kirjoitan kaiken hauskan mitä sattui. Mutta päällimmäisenä tunteena on kiitollisuus, kiitollisuus siitä, että minulla on elämässä tällaisia ihmisiä. Kuinka elän tällä kyseisellä viikonlopulla pitkään, naurun määrää ei voi millään mittapuulla mitata. Ja suurkiitos Idalle ja Lomatapolalle, en voi kuin suositella kyseisiä mökkejä vuokrattavaksi - lisäksi emäntä on ihan huippuluokkaa! 

Kannustettiin myös Suomea... Mukana kuvassa muutaman Temptation Island Lomatapola deitit

- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!