09 toukokuuta 2017

Rv 20 (19+0)

Raskauden puoliväli häämöttää jo - oho då! Samalla tuntuu että on ollut raskaana ikuisuuden, mutta toisaalta aika on tuntunut menevän nopeasti. Voi olla että kaikilla raskaana olevilla on samankaltaiset fiilikset, mutta uskon että minulla "olomuutos" vaikuttaa paljon. Alku oli hyvin raskas ja nyt viimeiset viikot ovat olleet hyviä. Eli nämä hyvät viikot jättää hieman varjoo tuon "pitkän raskaan periodin".

Mutta joo, tulee niitä äkkiäklötyksiä vieläkin - onneksi se ei ole päivittäistä, vaan itseasiassa aika harvoin... oikeastaan ainoastaan silloin jos olen laiminlyönyt ateriarytmiä.

Eilen juuri töissä tuli tällainen äkkilähtö vessaan. Silmät kostuivat kun oli niin ilkeä olo ja kipitin tuhatta ja sataa toimistokäytävillä. Harmikseni molemmat vessat olivat varattu - hanat valuen molemmissa kopeissa. 

Mikä juttu sekin on? 

Jos olet kusella tai paskalla, miksi pitää valuttaa hanaa samaan aikaan?  "Jotta ei kuulu kun pisu valuu pönttöön tai kakka plösähtää alas" - C'MOON - eiks se just ole se mihin vessat on tarkoitettu? Kusemiseen ja kakkaamiseen? (Ja oksentamisen tietty). 

En tiedä, kai se on joku naisjuttu... vai tekeekö miehetki sitä? 

Nojoo. Olin just nappaamassa roskista kun kuulin hanan sulkeutuvan ja tiesin että nyt pisut on sielä tehty. Jaksoin ne muutamat sekunnit vielä ja lysähdin sitten pöntön viereen yskimään. Olo helpottikin pian ja olin sitten entistä pirteämpi.

Olo on kuitenkin pääsäntöisesti hyvä ja nyt kropankin kanssa rupeaa olemaan  ihan 'sinut'. Uhkailin tilaavani äitiysvaatteita ja sainkin sen tehtyä - ihanaa kun kaikki ei purista ja vältyn napan vilauttelusta töissä.

Neuvolan ykköspuntarin mukaan olen laihtunut 4kg ensimmäisestä neuvolakerrasta, kun taas heidän varapuntari näytti että olen lihonut 9kg raskauden aikana. Haha. Mitä nyt sitten uskoa? Itse en usko kumpaakaa lukemaa. On isohko olo mutta ei nyt +9kg fiilistä. Pitäisi kai ostaa vaaka kotiin... 



Meidän möyhämaija ilmoitti itsestään reilut 3 viikkoa sitten. Ensimmäisen, minun tuntemani, jumppatuokion aikana hän ei tyytynyt pelkkään joogailuun vaan päätti vetää kunnon cardio treenit. Esikoisen kanssa tuntemukset alkoivat sellaisella kuplivalla tunteella, sitten se muuttui selkeäksi möyrinnäkksi ja vasta tämän jälkeen tuli ne selkeät potkut. Tämä tyyppi taas päätti hypätä parin vaiheen ohi. "Äääh, pistetää toi mamma heti tajuamaa et oon täällä".

-.-.-.-.-.-.-.-

Haluan viikottain "virallisen" raskauviikko kuvan, se on kiva sitten jälkeenpäin nähdä miten raskaus on muuttanut kehoa viikko viikolta. 

Niistä neljästä kuvasta mitä tuli tänä aamuna otettua niin kaikissa on jotakin häppenikiä menossa. Jos pikkumies ei ole ajamassa auton kanssa vatsan päällä, niin Eddy on vaatimassa rakkautta. Mutta hyvinhän tuo yllä oleva kuva kuitenkin täyttää tehtävänsä.


-Matilda


Hakusana: rv, rv 20, 19+0, raskausviikko, raskaus, Matildan raskaus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!