22 kesäkuuta 2017

Eteisen ja keittiön säilytystilat

En ole varmaan yksin sen tunteen kanssa, että tavarat ei vaan yksinkertaisesti mahdu mihinkään vaikka kuinka järjestelisi.

Tähän turhautuneena päätin siirtää eteisestä tason keittiöön sivupöydäksi ja lisäksi "rakentaa" siihen ylimääräisen tason (oikeastihan minä en rakentanut yhtään mitään, äiti sen teki mutta minä toimin suunnittelijana..). Tason olin jo aiemmin päällystänyt marmori dc-fixillä.

Eteiseen halusin enemmän laatikkotilaa, jotta myös minidaamin tavarat mahtuu hyvin. Järkikin jo sanoo, että lapsen tullessa kaappitilaa tarvitaan ja paljon. Mietin pitkään avomallin ja "suljetun" välillä, mutta päädyin kuitenkin ihan laatikostoon, tällöin ei tarvitse laatikoita pitää niin siistinä.

Eteisen tilaan mahtui ikean malm-lipasto mutta sivuille jäi tyhmästi tilaa joten laitoin viereen vielä malmin yöpöydän. Sain lipastot kahteen eri tasoon, ei ole näin niin massiivinen, ja vielä lisää kaappitilaa.

Halusin myös näihin vetimet, ihan vaan sen takia, että olisi hieman erinäköinen kun perus malm. Vetimet annoin Paavon päätettäväksi, hyvin valitsi :) Päällystin myös nämä marmorifixillä.

Tilaa löytyy nyt enemmän ja olen niin tyytyväinen!

Tämä oli siis aiemmin eteisessä ilman välihyllyä. Laatikot on ihan sotkussa mutta olkoon :D

Eteisessä majailevat nyt nämä. Lasipurkit avaimille maalasin kalkkimaalilla - koristelut näistä puuttuu vielä..




- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!