07 kesäkuuta 2017

Hikeä pukkaa

Eilinen työpäivä meni kokonaan purkuhommissa. Toimistolle tuli lähetys, ja neuvonnasta kipaistiin huoneelleni kertomaan että ala-aulassa on kolme lavaa tavaraa minulle. Ajattelin että siellä muutama paketti odottaa ylöskantamista, mutta siellä oli kirjaimellisesti kolme lavallista tavaraa. 

Edellisviikon IKEA keikan jälkeen, kun maha pystyssä kanniskelin itse yli 40kilosia pahvilaatikoita, totesin että ei ikinä enään. Kaiken muun säädön jälkeen niin se reissu loppui siihen, että minä, ja kaikki himputin laatikot ja tavarat levisivät katutasoa pitkin. Joten päätin, että siitä päivästä eteenpäin siihen päivään asti että lapsi on pullahtanut maailman, en lähde tuollaisen urakkaan itsekseni.

No... en tiedä mitä eilen sitten tapahtui mutta itsehän minä ne tavarat ylös hoidin. Voin kertoa että kaiken kanniskelun, purun ja kasaamisen jälkeen oli aikamoinen hiki päällä. Kahdeksan tunnin työpäivän aikana istuin sen 45 min kun kävimme lounaalla. Hiphei, tulipa ainakin hyvä treeni vaikka selkä ja jalkapohjat vähän valittivat sitten illalla.


Työpisteeni tällä hetkellä...


Eikö ookki makee ryömintätunneli! Oli aika hitti kun heitin sen tuohon käytävälle. Siitä ei päässyt ohi jollei käynyt ryömimään. Aloittaessani työt täällä en ajatellut että saan toimistoväen polvilleen - mutta sainpa ;)


-Matilda


Hakusana: työpäivä, toimisto, arjen hupia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!