09 kesäkuuta 2017

Rakennusprojektista - terassi

Kun kesäkelit vielä tekevät tuloaan niin piha/nurmikon teko on vielä samassa vaiheessa kuin kuukausi sitten. Eli piha on suhteellisen tasainen mutta ennen nurmikon tekoa odotamme että maa kuivuu kunnolla jotta saamme hyvän tasaisen pihan.

Tässä välissä olemme fiskailleet kaikenlaista pientä talon sisällä - ja nyt sitten on terassin vuoro.

Terassi kulkee miltein koko talon ympäri, ainoastaan yksi talonseinä jätettiin paljaaksi. Terassineliöitä siis riittää, ja se tietenkin tarkoittaa  että sitä puurtamistakin on. Haasteellista tässä on se, että me molemmat olemme tässä samalla täyspäiväisesti töissä, joten kyseinen urakka ei valmistu ihan hetkessä. Olemme kuitenkin armollisia itsellemme ja kyllä se sieltä tunti kerrallaan jossain vaiheessa valmistuu. 

Mutta pakko kyllä antaa pointsit Markolle! Jos hän vain haluaa, niin siinä on kyllä aikamoinen työkone.




Terassiperustus on viittä vaille valmis! Osa runkopuista vielä puuttuu, ja osa on nostettu paikoilleen mutta odottaa kiinnitystä.  Kuvat ovat jo muutaman päivän "vanhoja", mutta näettepä hieman minkä mallinen terassista tule.

Marko nosti eilen "päällyspuita" terassioven eteen jotta voimme jo hieman fiilistellä minkälaista se on sitten kun terassi on valmis! Snart snart.

-Matilda

Hakusana: terassi, rakennusprojekti, terde, kesä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!