24 maaliskuuta 2018

Äitikampaus

Meikkaan harvoin ja hiukset on yleensä normiponnarilla... riippumatta siitä olenko kotona tai ihmisiten ilmoilla. Tämän takia onkin välillä ihanaa laittautua. Lue: siis töhertää jotakin naamaan aamupalatoimien lomassa, vaihtaa kuluneet joggarit farkkuihin ja käyttää muutama extra sekunti hiuksille.

Ja hiuksista puheen ollen, niin haluan jakaa yhden helpon ja nopean kampauksen teidän kanssanne. Nopea - eli täydellinen siis äideille joilla on aina kädet täynnä.

Riippumatta siitä jos on kilometrin juurikasvu, niin kuin minulla, tai/ja likaiset hiukset - niin tämä alla oleva kampaus toimii hei kuitenkin! Ja kaiken kukkuraksi tämä helppo kampaus on mielestäni myös kaunis.

Varaa siis aikaa huimat 30 sekuntia, ja ota esiin seuraavat jutut:



Kaksi pampulaa, tommonen rinkeli ja muutama "työntöpinni". Haha. Korrektit termit taas käytössä.

Mitä tehdä:
1. Tee ensin hieman korkeampi normiponnari
2. Työnnä häntä rinkelistä läpi ja kiristä ponnarilla
3. Heitä ylijääneet hiukset sikinsokin rinkelin yli ja kiinnitä heitetyt hiukset muutamalla pinnillä

4. Jos haluat siistimmän lookin niin vedä vähän lakkaa päälle, myös etuhiuksiin. Itse tykkään tästä kampauksesta hieman rösöisen näköisenä. Eli hinkkaan etuhiukset sekaisin ja vedän muutaman hapson sieltä sun täältä esiin. Ja voila. Valmis.

30 sek. ja matka jatkuu!



Ja vaikka sinulla ei olisi jälkeläisiä, niin mikään ei estä sinua kokeilemasta tätä! Jos et tykkää, niin oletpahan vain tuhlannut puoli minuuttia elämästäsi siihen!

-Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!