05 maaliskuuta 2018

Keittiö

Olohuone kirjoituksessa kerroin että olkkarin ja keittiön sekä ruokailutilan välissä oli seinät. Alla oleva kuva on otettu olohuoneesta. 


Kaikki kuvassa näkyvät seinät sai moukarista. Totaalinen muutos tehtiin siis keittiöön myös. 

Avasin IKEA:an suunnitteluohjelman ja lähdin luonnostelemaan tulevaa keittiötä. Kodinkoneita piti olla seuraavasti: tiskikone, keittotaso, jääkappi ja pakastin, mikro sekä uuni. Kaappitilaa halusimme reilusti koska kippoa ja kuppia ja vaikka mitä härveliä on ihan liikaa. Lisäksi olohuonekeittiö kokonaisuuden vuoksi halusimme ison saarekkeen "jakamaan" tilaa. Lisäksi halusimme massasta erottuvan keittiön, mutta ei liiaksi. Halusimme perus siistiä kuitenkin.

Taisin tehdä kaksi luonnosta, ja päädyimme ensimmäiseen vaihtoehtoon. Eli tällainen siitä sitten tuli:





Itse tykkäsin kyseistä keittiöstä todella paljon! Rungot olivat valkoiset mutta etulevyt olivat tumman ruskeat. Tiskikone ja jääkaappipakastin intergroitiin. Uuni ja mikro nostettiin lattiatasolta. Siihen oli oikeastaan kaksi syytä - käytännöllisyys ja lapsoystävällisyys.
Keittiötasona toimi musta laminaattitaso hopealla alumiini reunuksella. Välitila kaakeloitiin ja LED-nauhat löysivät paikkansa niin välitilan yläpuolelta kuin myös yläkaappien päältä.




Nyt on edellisen asunnon kaikki remppapostaukset kirjotettu. Alla vielä linkit kaikkiin kirjoituksiin :)

Täysremontti kuukaudessa
Eteinen ja pieni wc
Makuuhuoneet
Kylpyhuone
Olohuone


-Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!