30 maaliskuuta 2018

Feeling tipsy

 Ahh kuinka onkaan ollut ihana keli tänään! Raikas talvisää jossa on selvä tuulahdus kevättä.

Saimme aloittaa aamun rauhallisesti koko perheen voimin - eli: Markokin oli kotona - jee! Keskipäivällä jätin Markon lasten kanssa jatkamaan leikkejä ja lähdin lunastamaan meille kuntosalijäsenyydet kylän uudesta kuntosalista. Toinen jee!

Tultuani kotiin, muutama sata euro köyhempänä, lähdimme ulkoilemaan pihalle. Ja arvatkaa mitä, talvitakki sai jäädä naulakkoon ja kevättakki hujahti niskaan - arvatkaapa vaan, kolmas jee!


Ja haluatteko kuulla vielä neljännenkin jeen - nå täältä pesee: Nuo sinimustat housut eivät mahtuneet päälleni alkutalvesta, mutta nytpä sain ne sujautettu päälle ongelmitta! Jee! 

Ja jotta saan tähän kirjoitukseen jotakin muutakin täytettä kun pelkkää jeetä, niin voin vaikkapa kertoa että päivään kuului myös karjalanpaistia ja Cars 3:nen. Söimme muutaman suklaamunan pääsiäisen kunniaksi ja Ade sai maistaa vauvapuuroa ensimmäistä kertaa.

Ja se siitä sitten, ette varmaan tarvitse tämän tarkempaa selostua meidän päivästä. Laitan vielä muutaman kuvan tähän loppuun, ihan vain teidän kiusaksi. 








Hah! Sain pidettyä teidät täällä vähän kauemmin. Hihi. 

Nyt meen hihittelemään muualle. Mukavaa iltaa kaikille!


-Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!