02 helmikuuta 2017

Rakennusprojektista

Kai tuota otsikkoa voi vielä käyttää? Vai pitäiskö se ehkä muuttaa "Projekti: Talo" :ksi?

Olemme asuneet n. 1,5kk meidän uudessa talossa ja se on ollut aivan mahtavaa. Minä ja Marko nautimme kuin viimeistä päivää, ja niin tekee kyllä muukin perhe. Koirat ovat onnensa kukkuloilla kun saavat kirmata vapaana metsässä. Pikkumieskin huutaa päiväkodinpihalla "Hem!" ja osoittaa porttia. Vaikka hän tykkää olla päiväkodissa, niin kyllä se koti vetää pidemmän korren... olisi tosin ehkä huolestuttavaa jos tilanne olisi toisinpäin...

Mutta talo on siis täysin asumiskelpoinen vaikka tehtävää vielä riittää! Olen tehnyt to-do-listan mitä pitää vielä tehdä ja hankkia. Talokierrosta kuvineen ei tule tänne blogiin ennenkuin kaikki kohdat listalla on yliviivattuna. En halua ottaa kuvia puolivalmiista huoneista. Ymmärrätte varmaan? Kun tekee jotakin alusta, niin haluaahan sitä että se on täysin valmis ennenkuin sen pistää näytille. Ajattelin kuitenkin antaa pienen sneakpeakin teille:



Tässä meidän puolivalmis olohuone, tosin tämä kuva on jo muutaman viikon vanha ja todella huonolaatuinen :D krhm..
Mutta yhtä sun toista pientä on jo tästä kuvasta ehtinyt muuttua. Ensinäkkin meidän hieno valkoinen tekokuusi löysi itsensä varastosta jo viikkoja sitten, hehe.
Olohuoneen sohva on tilattu ja arvioitu saapumisaika on parin viikon päästä. Eihän sitä olla odoteltu kuin 4 kuukautta...

No, mitä löytyy meidän to-do-listalta?

Oikeastaan kaikista huoneista puuttuu lattia- ja ovilistat. Ikkunalistatkin puuttuvat suurimmasta osasta huoneista. Kaikki listat on hankittu ja odottaa asentamista. Olisin niin toivonut että nämä olisi ehditty lyödä kiinni ennen muuttoa. Kun ne tahtoo vähän jäädä roikkumaan, sillä kukaan ei kuole vaikka niitä ei olisikaan. Naapuri rakensi talonsa n. 8 vuotta sitten ja kertoi että vieläkin listoja on laittamatta. Just proving a point.

Tämän lisäkis löytyy sellaista pientä tekemistä. Kodinhoitohuoneen ovenkahvoista saunan lasiseinän asennukseen. Nämä ovat sellaisia asioita mitä yritämme hissukseen saada valmiiksi. Ihanteellista tietenkin olisi että kaikki sisähommat olisivat hoidettu ennenkuin pihatyöt alkavat keväällä. Saapi nähdä miten jaksamme painaa. Onhan se kiva, ihan hetkeksi vain, pelkästään olla ja nauttia työnsä jäljestä:)

-Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!