02 syyskuuta 2017

Rv 36


Oih!
Köpöttelin terassille iltatee kädessä ja tämä oli näkymä. Puhelinkuva ei missään määrin pysty näyttämään mitkä suurenmoiset värit taivasta koristi. Aivan upea näky. Tulin juuri sopivasti ulos, sillä värit haalistuivat nopeasti ja en saanut montaa minuuttia kauempaa ihastella tätä. Jo alla olevia (surkeanlaatuisia) raskauskuvia ottaessa taivas olikin jo muttunut suhteellisen normaaleiksi iltaväreiksi.

Mutta siis - raskausviikolla 36 mennään. 

Keskiviikkona olin viimeistä päivää töissä, ja pakko myöntää, että tuntuu kyllä aika hyvältä olla äitiyslomalla. Vaikka olo on näin suureksi suhteellisen hyvä, niin täyspäiväiset työviikot rupesivat jo ottaa voimille. Muutenkin tässä kuluneen viikon aikana kroppa on selkeästi ruvennut valmistautumaan tulevaa synnytystä varten.

Reipasta painetta tuntuu alaspäin ja lantioni/alapää naksuu yhtä mittaa. Yksi ilta Marko kysyi hämmästyneenä mistä tuo "klonks" ääni kuului, naureskelin että juuripa sieltä mistä varmaan arveletkin sen kuuluneen :D 
Muutenkin tunnen että kehoni valmistautuu nyt "paremmin" kuin esikoisen kanssa. Olo on hyvin raskaana oleva ja nyt ymmärrän miksi jotkut odottavat äidit sanovat "Voisipa se tulla jo". Tätä ihmettelin esikoista odottaesani että mikä kiire äideilla on saada se lapsi sieltä ulos - sehän oli ihanaa keinua menemään tuon pallukan kanssa! Mutta tosiaan, minä olen jo henkisesti valmis menemään synnyttämään. Nyt sitten odotellaan että neitokainen olisi samaa mieltä äidin kanssa.


Yksi mielenkiintoinen, mutta hieman ikävä, asia on parin viime viikon aikana häirinnyt minua. Tuossa noin - yritän hienosti kuvassa osoittaa missä:


Niin on sellainen 5cm x 5cm polttava kipukohta. Kipu ei ole mukana koko ajan, mutta päivittäin kuitenkin tätä samaa kohtaa polttelee ikävästi. Kosketusarka se ei onneksi ole.
Itse mietiskeltyäni asiaa luulen että se voisi olla pieni revähdys vatsalihaksissa? En tiedä, onko jollakin muulla ollut samanlaista? Oletteko saaneet tietää mistä se voisi johtua?

-Matilda


Hakusana: rv, rv 36, Matildan raskaus, viikot, raskausviikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!