28 syyskuuta 2017

SSS

Kun raskaus lähenee loppuaan, ja varsinkin kun LA on takana ja mennään yliajalla, niin ruvetaan jo miettimään kaikenmoisia poppakonsteja että synnytys lähtisi käyntiin. Netistä löytyy läjäpäin juttuja mikä on saanut, tai pitäisi, saada supistukset jylläämään.

Nännihieronnasta vadelmalehtiteen juontiin ja niin yksityiskohtaisiin vinkkeihin kuin vaikkapa haravointiin. Joku on täysin varma että synnytys lähti käyntiin rappusreenistä kun toisen mielestä kaikki nämä jutut ovat pelkkää höpötystä ja lapsi tulee kun on tullakseen.

Näiden kaikkien vinkkien, ideoiden ja kokemuksien seassa ne maagiset kolme S:ää tulee jatkuvasti vastaan. Nimittäin:

Sauna, Seksi, Siivous.

Tämä trio on the shit niinku.

Nyt en ota kantaa siihen onko kolmen ässän takana jotain, tai muutenkaan näihin erilaisiin kikkakolmosiin.Vaan haluan vain totea että on ne miehet kieroja!

Naisia sanotaan kieroutuneiksi mutta nyt olen tullut siihen tulokseen, että niin on tuo miesrotukin! Fiksuja luikertelevia pikku matoja.

Miettikää nyt.

Nainen on toiminut vauvan risteilyaluksena 9kk ja tsempanut kaikkien tämän tuomien kramppien ja vaivojen kanssa. Fyysisesti keho on jo ihan tööt ja henkisesti ollaan vielä enemmän muussina. Sitä on valmis kokeilemaan ja tekemään mitä vain että saisi sen ihanan nyytin jo syliinsä. Kun nainen on tässä mielentilassa hän on suhteellisen haavoittuvainen, mikä johtaa siihen, että olemme avoimia kaikille ehdotuksille.

Ja mitä silloin tulee vastaan:

"Saunominen tekee terää"
"Paljon seksiä, se varmasti tekee taikansa"
"Siivoaaminen ja kuuraaminen, se kyllä viimeistään saa hommat liikkeelle"


NO NIIN JUSTIINSA!


Mies tulee kotiin töistä:
- Hei kulta, ihanaa kun tulit kotiin. Mä oon pyyhkiny pölyt, imuroinu, mopannu ja pessy ikkunat. Sit mä pesin kaikki verhot ja lakanat kans. Tein sulle ruokaa, sul on varmaa nälkä työpäivän jälkeen. Nii ja hej, sauna on lämmin. Käydään viskasemassa pienet löylyt ja mennäänpä sit vähä halimaan tonne makkarin puolelle... mulla on ainaki ollu kauheen ikävä sua (nainen liikkuu sulavasti miehen luokse palleromaha lyllertäen ja antaa hellän suukon miehelleen). 


Kuka tästä maagisesta kolmen ässän kokonaisuudesta hyötyy eniten? Onko miehet fiksuja vai onko? Kieroutuneen fiksuja - it's fucking brilliant! :D

Ja me naiset teemme näitä asioita - päivä ja kerta toisensa jälkeen. Koska eihän mitään nyt välttämättä tapahdu yhden tällaisen päivän jälkeen...

Eli pointsit ja hatunnosto teille, olen vaikuttunut. Ihan vain koska tämä on mielestäni niin upeaa - niin aion antaa tälle mahdollisuuden.

Jos olen paljonkin väärässä niin muutaman päivän sisään tulee blogikirjoitus "Hän on vihdoinkin täällä!" ;) eikö vain.

-Matilda



Hakusana: raskaus, loppuraskaus, synnytys, pirkkaniksi, kikkakolmonen, muu







2 kommenttia:

  1. Mulla toimi akupunktio, painelin yhtä kohtaa kädestä päivän parin ajan. Samalla laitoin mielen sellaiseen asetukseen että vauvan on PAKKO tulla sieltä jo, en kestä enää. Ajattelin kans, että ihan sama vaikka sattuis kuinka paljon ja menisin ihan rikki. "Odotin" pahinta koska olin jo saanut käynnistysajan mutta halusin sen sieltä itse ulos. Päätin, että ei haittaa miten tää menee kyl se kumminkin jotenkin tulee ulos. Ja oli muuten nopein synnytys ikinä, kun olin päätökseni tehny se vaan ikään kuin valahti ulos itestään, kerittiin synnärille just ja just. Oli todella voimaannuttava kokemus tajuta et pystyn ite vaikuttamaan vauvan tuloon, ainakin kun se on siihen valmis ☺ pystyin kans ottamaan sen kivun paljon paremmin vastaan kun olin valmiiks asennoitunu mielessä siihen "kauheuteen" �� mut lycka till se tulee ihan varmasti kun aika on oikee ❤ tärkeintä et sulla on hyvä olo koska sit kaikki menee paremmin

    VastaaPoista
  2. Jos mennää LA yli niin on varmaan pakko aloittaa tollanen mentaaliharjottelu, ja psyykkaa itteensä jotenki. Mulla iha sama toive kuin sulla, et ei tarvis käynnistellä, vaan se tulis sieltä ennen sitä "itseksee"...

    Kiva kuulla sinun kokemuksesi! :) Toivotaan että meilläkin onnistuisi kaikki hyvin. Katsotaan miten käy. <3

    VastaaPoista

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!