27 marraskuuta 2017

96m2 täysremontti alle kuukaudessa

Ostimme hyvin huonokuntoisen asunnon jonka remppasimme lattiasta kattoon. Neliö muttui 3,5 viikossa kolmioksi uusineen pintoineen.

Saimme tietenkin kysyessä apua ystäviltä, mutta pääsäntöisesti minä, Marko ja äitini remontoimme koko asunnon töidemme ohella. Meillä oli silloin ainoastaan yksi lisäperheenjäsen, Zach, ja hän joko oli mukana remppailemassa tai sitten joku meistä oli hänen kanssaan ulkona.

Olimme kuitenkin aikatauluttanut meidän työmme niin että asunnossa oli melkinpä joku 24/7.

Sanotaanko näin, että kukaan muu kuin me, ei uskonut että onnistuisimme tekemään tämän täyden muodonmuutoksen alle kuukaudessa. Olimme irtisanoneet silloisen vuokra-asunnon joten meillä ei ollut oikein vaihtoehtoja.

Mutta mehän onnistuimme. Ja tästä ensimmäisestä lekan lyönnistä homma lähti liikkeelle...




Alla on pohjakuva. Olohuoneen ja tuon kolmannen huoneen väliseinä otettiin kokonaan pois. Samoin seinät jotka olivat keittiön + ruokailutilan ja olohuoneen välissä. Eli keittiö-olohuone kokonaisuudesta tuli hyvin avara ja iso tila. Ensimmäisen makuhuoneen kaapit revittiin pois ja uuden kaapin paikkaa oli eri paikassa - samoin vaatehuoneen (toinen ovi etuovesta) kaikki kaapit sai mennä, sinne rakensimme sitten aivan toisenlaiset systeemit.




Tästä eteenpäin sitten tulee niitä ennen/jälkeen kuvia minkälaista jälkeä saimme aikaiseksi vajaassa kuukaudessa :)

-Matilda





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!