22 joulukuuta 2017

365 päivää

Nyt on mennyt 365 päivää siitä kun muutimme meidän uuteen taloon... 22.12.2016 oli päivämäärä kun saavutimme sen minkä eteen olimme tehneet kovasti töitä - saimme nyt ruksata yli yhden kohdan meidän unelmista, ja tavotteista, jonka laitoimme meille vuosia sitten!

Eihän talo ja piha ole vieläkään 100% valmis, mutta sitä se ei vissiin ikinä tule olemaankaan. Omakotitalossahan sitä aina on jotakin tekemistä, ja jos ei ole niin sitä keksitään.

Tässä alla kuva viikko ennen muuttoa - ja täältä voit lukea sen ajan fiiliksiä.


Miksi halusin kirjoittaa tänään tällaisen lyhyeen tekstin, missä vain totean että vuosi tässä on vierähtäny, on kai että haluan sanoa äneen: hei me ollaan yhdessä vielä!
Tunnetusti talon rakentaminen vie monet parit omille teilleen. Meidän hiekkatien varressa on juuri pari tällaista tapausta. Monelle taas talon rakennus voi olla yhdistävä ja vahvistava tekijä. Meidän tapauksessa se oli juurikin tuo jälkimmäinen. Mutta eipä siitä sen enempää.

Tämän päivän kunniaksi olemme saunoneet ja nyt lasten nukkuessa lysähdämme sohvalle sylikkäin - ehkä jopa yksi huurteinen kädessä....

Tässä vielä pari fiilistelykuvaa lopuksi. Hyvää yötä ja mukavaa joulun odotusta kaikille!






Pikkumiehen tekemät "savi"koristeet - harmillisesti piparkakkumummosta on tullut päätön.


-Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!