18 joulukuuta 2017

Makuhuoneet

Jatketaan siis remppakirjoituksella :)


Makuhuoneet löytyivät tämän käytävän oikealla puolella. Siinä oli kolme ovea rivissä. Se tuntui hieman ahtaalta ja meillä ei silloin ollut tarvetta kolmelle makuhuoneelle.

Meidän ratkaisu tähän oli purkaa yksi huone - joten meille jäi kaksi makuhuonetta käyttöön ja iso avara tila jossa oli olohuone ja avokeittiö. 



Yhdessä makuuhuoneessa oli sama laminaattilattia kuin eteisessä, kun toisessa oli muovimatto. Niin kuin näette niin muovimatto ulottui laminaatin alle, en tiedä mitä tuossa on ajateltu kun laminaatti on vain pätkästy ennen makuhuonetta?

Purettua laminaatin niin me poistimme kyseisen muovimaton koko asunnosta ja hioimme betonilattian. Periaatteesa muovimaton olisi voinut jättää ja jopa käyttää uuden laminaatin alla tuplexin sijaan ja tällä tavoin säästä hieman kustannuksissa. Me kuitenkin halusimme rempata asunnon kunnollisesti, joten välttääksemme mahdolliset hajuhaitat päätimme tehdä tuon "pitkän kaavan kautta".

Laitoimme koko asuntoon tuplexia laminaatin alle ja maalasimme seinät sekä katon. Meidän makuuhuoneeseen ostimme myös liukuovikaapin jossa oli meidän tarpeisiimme suunniteltu sisältö.

Ikkunalistat ja patterit maalasimme myös. Samoiten verhotankojen etulevyt. Pienet yksityiskohdat tekevät paljon kokonaisuudessa.

Seinät ehkä näyttävät hieman tylsiltä, mutta siihen on selitys. Me tosiaan remppasimme tämän jotta saisimme mahdollisuuden omakotitaloon. Eli tiesimme että kahta vuotta enempää emme tule kyseisessä asunnossa asumaan, joten valkoiset neutraalit seinät olivat siinä mielessä järkevä vaihtoehto. Emme myöskään halunneet porailla reikiä seinään kun seuraava asukas ei välttämättä olisi halunnut tauluja tai muita seinähärpäkkeitä samoihin paikkoihin kuin me. Valkoinen nyt yleisesti ottaen mielyttää monen silmää, ja jos ei miellytä, niin valkoisen päälle on helppo lähteä työstämään oman näköistä pintaa.

Alla meidän makuuhuone muodonmuutoksen jälkeen.





Sitten tässä alla on vieras- / työhuone.




Seuraavassa remppapostauksessa vilkaisemme kylpyhuonetta.

-Matilda




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!