25 tammikuuta 2017

Keskiviikko


Arkivaroitus! Ajattelin lyhyesti kirjoittaa hyvin epäsyvällisen tekstin meidän päivästä. Vaihtelu virkistää, ja eihän kukaan jaksa lukea minun syvällisiä mietintöjä joka päivä ;)






Pikkumies on ollut kipeä niin tänään hän oli aivan innosta piukeena kun lähdimme ajelemaan kohti päiväkotia. Kurvasin siis päiväkodin kautta mihin dumppasin tuon pojan ja jatkoin siitä töihin. Minulla oli rauhallinen toimistopäivä. Ei palavereita tai muita pakollisia ajelemisia. Välillä tällaisetkin työpäivät ovat ihan tervettulleita vaikka se sotiikin minun työminääni vastaan.

Työpäivän jälkeen hipsimme pojan kanssa mummolaan missä vietimme mommo ja motte aikaa. Mommo oli hankkinut sellaisen ybermakeen lentsikkakeinujutun. Lentsikkakeinohevonen? Nomutta, se oli oikein hieno ja poika rupesi heti "tuunaamaan" konetta. 

Mummolassa taisi vierähtää pari tuntia. On se muuten aika jännää miten lapsi saa kolme aikuista naista ryömimään ja kierimään pitkin lattioita... ja vieläpä hymysuin.

Illemmalla oli kiva tulla kotiin siivottuun taloon. Markolla oli myös ylläri pojalle - hän oli rakentanut tosi siistin junaradan! Oooo! Siinäpä he sitten aikansa leikki junilla ja minä hekottelin oviaukossa kun he olivat vain niin kertakaikkisen söpöjä<3

Poika simahti samantien sänkyyn ja me laitoimme tulen takkaan ja nappasimme glögilasit käteen. Jospa nyt katsoisi yhden jakson jotakin sarjaa ja menisi sitten ajoissa nukkumaan.

Rauhallista iltaa kaikille!





 -Matilda-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!