08 tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta vain

Kun tapaat tammikuun ensimmäisellä viikolla kolleegan, asiakkaan, ystävän, sukulaisen tai ihan vaan menet kauppaan niin kuulet, ja luultavasti myös sanot, sanat "Hyvää uutta vuotta".

Uudenvuodenaatto on mielestäni mukava päivä. Hei, sehän on meidän kihlajaispäivä !




Tänä vuonna meillä oli ystäväpariskunta kylässä ja pelailimme lautapelejä. Olimme siis kotona rauhallisissa meinigeissä. Tämä oli Zachin viides uusivuosi ja oikeastaan siitä lähtien kun tämä karvaturri rikastutti perhettämme olemme viettäneet uuttavuotta aika rauhallisesti. Älkää ymmärtäkö väärin, olen kyllä viettänyt tätä juhlaa hyvinkin erilaisissa meiningeissä, ja nekin ovat ollet oikein mukavia. Aina olen kuitenkin jotenkin uudenvuodenaattoa juhlinut.

Vaikka kyseinen juhlapäivä on kaikin puolin mukava, niin se on aivan samanlainen kuin mikä muukin päivä. Okei, nyt valehtelin. Ei se ole samanlainen kuin kaikki muut päivät, sillä se on siskoni syntymäpäivä <3 mutta jos katsotaan tämän seikan ohi, niin silloin se on mielestäni aivan samanlainen lauantai kuin sitä edellinen tai tänä viikonloppuna.

Huomenna saatte lukea hyvin syvällisen tekstin siitä miksi olen tätä mieltä :D se saa toimia sen viikon maanantai mietintänä...sitä odotellessa.

-Matilda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!