09 helmikuuta 2018

Mitä meille kuuluu?

Huomattu on, että minä en ole kovin aktiivinen kirjoittelija.. Monen monta kertaa olen miettinyt, että jotain tänne pitäisi rustata mutta aina se jää tekemättä. No, se siitä, mitä meille kuuluu?

Meidän daami on jo 4,5kk ikäinen! En voi käsittää, että hän on jo niin "iso", vastahan se syntyi? Meidän typy on varsin aktiivinen tapaus, ollut koko pienen ikänsä. Selällään ei viihdy enää ollenkaan, se on hänen mielestä pikkuvauvojen juttu. Selälle kun lasket, ei mene kauaa niin ollaan jo kierähdetty ympäri. Täällä myös jo ryömitään, ei pitkiä matkoja vielä (onneksi!) mutta eteenpäin on päästävä, hiffasi jokunen viikko sitten tuoda jalat vatsan alle niin pääsee nopeammin kohti haluttua kohdetta.. Mun mielestä ei olisi mikään kiire vielä mutta minkäs teet kun toinen haluaa :)

Jos edellisessä postauksessa kehuin kuinka hyvin nukkuva lapsi meillä on niin syön sanani. Tai siis, hän on hyvä nukkuja mutta melkein kellonlyömällä kun tuli 3kk ikää niin alkoi hulinointi. Eli kausittain (1-2 viikkoa) ei nukuta päivällä eikä yöllä. Voin kertoa, että mamman silmäpussit saivat ihan uuden ulottuvuuden. Jos ei hulinoida niin nukkuu mallikkaasti, yöt klo 20/21-5 ilman heräilyjä. Nyt tosin viideltä ollaan jääty hereille pönöttämään viikon ajan, aikaisemmin jatkoi unia viidestä edes seitsemään. Täähän on pelkkää vaihetta tämä vauvaelämä joten palataan varmaan pian hieman pidempiin uniin myös aamusta. Fingers crossed ja silleen.

Meillä aloitettiin myös kiinteiden maistelu pari viikkoa sitten, hyvinhän tuo kasvaa tissillä (niin pulleat reidet että housutkin kiristää) mutta haluttiin silti aloitella. Häntä ei vaan saa syöttää, me täytetään lusikka tavaralla ja neiti syö itse, sotkuahan siitä tulee mutta niin saa tullakin kun toinen tutustuu ruokiin :)

Tällaista meillä, nyt minulle jokelletaan sängystä. Taas ruhtinaalliset 40 min päiväunet takana, eiku lisää kahvia koneeseen!

Kuolat poskella on hyvä nukkua mamman sylissä


- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!