20 helmikuuta 2018

Olohuone

Ajattelin ensin yhdistää keittiön ja olohuoneen yhteen julkaisuun. Mutta päädyin nyt kuitenkin tekemään kaksi erillistä kirjoitusta. Eli olohuone ensin.

Tämän näköinen olohuone oli:



Olkkari oli pitkän käytävän päässä. Se oli suhteellisen pieni ja keittiöön sekä ruokailutilaan oli omat oviaukot. Eli olohuone oli umpinainen, jos niin  nyt voi sanoa. Me olemme aina tykänneet isoista avoimista tiloista Markon kanssa. Ajattelemme myös niin, että se on käyännöllistä ja loogista. Koska missä sitä yleensä viettää aikaa, ja seurustelee vieraiden kanssa? 

Joten kaikki seinät jotka olivat yhteydessä alkuperäiseen olohuoneeseen revittiin alas. Sitten oli seinien ja kattojen kittaus sekä maalaus. Maalasimme myös kaikki patterit ja ikkunalistat sekä muut yksityiskohdat. Oli muuten ärsyttävää hommaa, mutta vaikutti paljon lopputulokseen! Kun vanhaa asuntoa remppaa niin helposti keskittyy isompiin asioihin, mutta freessin lookin ja kokonaisuuden saa kiinnittämällä huomiota myös niihin pieniin juttuihin.

Kirjoitin aikaisemmassa remppapostauksessa miksi maalasimme (melkein) kaikki seinät valkoisiksi. Eli sen takia, koska tiesimme että asumme siellä tasan 2 vuotta jonka jälkeen laitamme asunnon myyntiin. Seuraavalla asukkaalla on sitten helppo lähteä muokkaamaan ulkonäköä oman näköisekseen. 

Yhden tehosteseinän halusimme kuitenkin yhdistämään olohuonetta ja keittiöitä. Värinä toimi pehmeä beige, ja se oli hyvä ratkaisu yhtenäisyyden kannalta.

Ja tässä lopputulos:











Parvekkeesta vielä muutama sananen. Se oli ennestään lasitettu, onneksi. Me käytimme jo edellisessä asunnossa parveketta aktiivisesti, joten tiesimme että lasitettuna siitä tulee "extra" huone. Parvekkeella oli myös edellisen asukkaan jäljiltä puulattia"ritilät" ja puukalusteet. Ne olivat hyvässä kunnossa joten hyödynsimme niitä ja betsasimme ne mustalla värillä. Niistä tuli kuin uudet ja sopi hyvin meidän tyyliin. (Olimme tietenkin yhteydessä näistä edelliseen asukkaaseen, mutta hän ei halunnut niitä mukaan, joten siksi näin...)



Seuraava remppapostaus on sitten viimeinen- eli keittiö.

-Matilda







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!