14 heinäkuuta 2016

Rakennusprojektista


Jos seuraat meidän facebook sivustoa tiedätkin jo että lattiavalu valmistui maanantaina. Lattiasta tuli todella hyvä, huomaa että nuo kaverit muutaman lattian tehnyt uransa aikana. 
Kelikin oli täydellinen! Aurinko ei paahtanut, mutta ei satanutkaan. Jos on liian lämmin lattiamiehelle tulee kiire tasoittaa ennenkuin betoni jämähtää. Jos sataa niin se pilaa lattian.... joten huh pust jess! Onneksi meillä kävi tuuri.

Lattiavalun valmistuttua hörppäsimme yhdessä kahvit. Marko kun siellä on uurastanut niin tokaisi siinä että olipa mukavaa katsoa kun joku toinen tekee töitä :D


Lattia ei saa kuivua liian nopeasti, silloin pinta luultavasti rupeaa halkeilemaan, joten olemme kastelleet sitä. Tuntuu hieman pöljältä seisoa keskellä taloa ja ruiskuttaa vettä ympäriinsä... eikö yleensä pyritä pitämään juuri lattia kuivana ;)

No mutta. Lattia on hyvässä kunnossa ja tänään aamupäivällä talopaketin runkotoimitus ajettiin pihaan. Myöhemmin tänään tulee kattoristikot!

Sain myös uuden nimen tänään, Madilta! Tosin parempi kun joskus kuulemani Madildo...



Juttelin asennusporukan kanssa ja huomenna pidämme palaverin tontilla. Asentavat kuulemma alajuoksun ja laittavat nosturin tilaukseen kun näkevät minkälainen työmaa on. 

Maanantaina sitten alkaa se varsinainen asennustyö. Siitä noin kolmisen viikkoa ja tönö on pystyssä ulkoverhoukseen asti. Jippie!

Eipä tällä kertaa muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!