12 joulukuuta 2016

Siskosten Maanantai Mietinnät

Miltä unelmien jouluaattosi tänä vuonna näyttää?


EMILIA

Jouluaattona toivoisin herääväni levänneenä. Katsoisin ikkunasta ulos ja huomaisin, että lunta sataa. Aamupalaksi joisin lämmintä kaakaota (ilman minttua, yllätyyyyss!) ja katsoisin lastenohjelmia villasukat jalassa. Telkkarissa onneksi pyörii sellaiset vanhat klassikot mitä omassa lapsuudessaan katsoi, tulee niin lämmin ja nostalginen olo :)

Tämän jälkeen ottaisimme Paavon (yllätysmomentti: Emilialla on avopuoliso, Paavo ei ole mikään pehmolelu) kanssa auton alle ja suuntaisimme Matildan ja Markon vastavalmistuneeseen taloon. Koko sakin voimin sitten ulkoilua ja Lihapullan vetämistä pulkassa. Sitten voisi käydä saunomassa ja juoda muutamat jouluoluet ennen kuin ruokailu alkaisi. Ruokailun jälkeen joulupukki tulisi kylään ja saisimme nähdä pelkääkö Lihapulla pukkia vai istuisiko syliin.. Uskon jälkimmäiseen, kaveri on niin kova halailemaan :)

Ilta olisi lautapelien ja punaviinin aikaa, mukavaa rentoa yhdessäoloa. Siitä on minun unelmien jouluaatto tehty.


MATILDA

Olin jo kirjoittanut oman tekstini kun luin sitten Emilian vastauksen. Ei siinä olisi mitään järkeä laittaa tähän jatkeeksi minun tekstini kun se on täysin samanlainen :D
Tuo Emilian aamu on täysin realistinenkin, meillä todellisuudessa aamu menisi hieman eri meiningeissä. Riisipuroot seinillä ja kaakaota pitkin lattiaa kun juoksisi pikkumiehen perässä... mutta nyt oli kyse unelmajoulusta ja silloin puuro löytäisi vatsaan ja kaakao pysyisi siellä missä pitääkin.

Ehkä saamme toteutettua unelmien joulumme :) toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!