18 heinäkuuta 2017

Loma pohjoisessa part 2 - Oijärvi

Sunnuntaina tosiaan ajeltiin isovanhempien mökille Oijärvelle. Siellä oltiin Paavon kanssa viime viikon tiistaihin asti, kunnes lento takaisin kotiin lähti iltakuudelta.

Sunnuntaina oltiin aika myöhään vasta perillä, joskus 19 jälkeen niin paljoa ei ehtinyt touhuta. Syötiin ja mentiin "nukkumaan". Oijärvellä sama ongelma kuin Torniossa, niin perkeleen valoisaa vuorokauden ympäri että yöunet kärsi.

Ukki on hommannut mökille uuden vesiskootterin ja Paavo lähti vesille pyörähtämään jo sunnuntaina. Maanantai oli touhupäivä Paavon osalta kun hän leikkasi tontin nurmikot, lääniä on kuitenkin jonkun verran. Ehti se Paavo vesijetteilemään neljä kertaa maanantain aikana :) On se hauska katsoa kun toinen on kuin pieni lapsi kun vesiskootterin selkään pääsee. Kävi meidän ukki totta kai myös järvellä, siinä vasta näky kun vanha gubbe on innoissaan!  Maanantaina saunottiin ja P kävi uimassa, itsehän en järviveteen mene kun oli niin kylmää (olisiko ollut 17 astetta..)




Tiistaina lähti lento vasta illalla ja aamupalan jälkeen käytiin ukin siskon luona kyläilemässä. Annikin luona käytiin myös viime vuonna äidin kanssa kylässä (voit lukea viime vuoden reissusta täältä) ja taas sitä saa yllättyä kuinka skarppi voi tuollainen 95-vuotias olla!!

Ihana loma oli mutta kyllä voin häikäilemättömästi myöntää, että on ihana palata kotiin etelään. Ollaan molemmat täynnä hyttysen ja ties minkä ötököiden puremia eikä tuolla pohjoisessa tosiaan nukutuksi saa.

Paavo ja Ukki :)
- Emilia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!