10 heinäkuuta 2017

RV 30 (29+3)

Täällä porskutellaan menemään raskusviikolla 30. Enää 10 viikkoa laskettuun, ihan hullun nopeasti on aika mennyt! Alkuraskaus oli tahmeaa mutta nyt aika lentää siivillä. Raskausappi osaa kertoa, että olen ollut raskaana 206 päivää mikä tosiaan tarkoittaa, että laskettuun on enää 74 päivää. Mutta siis ihan oikeasti, 206 PÄIVÄÄ, ihan järjettömän pitkä aika noin numeroituna, eikö?



Huomaan havahtuvani välillä siihen, että meille on ihan oikeasti tulossa vauva. Yllätyksenähän ei tule se tosiasia, että raskaus päättyy synnytykseen, mutta silti välillä iskee tietoituus siitä, että se vauva on tuotava sieltä synnytyslaitokselta kotiin. Ja se on tullut sitten jäädäkseen. Pesin koneellisen minin vaatteita tässä yksi päivä ja hädissäni huusin Paavolle "Perkele, meille on ihan oikeasti tulossa vauva!!!" Vauva on jotenkin niin paljon konkreettisempi kun tuntee liikkeet ja bailaukset päivittäin ja varsinkin nyt, kun kotia tehdään valmiiksi pienoikaisen saapumista varten.

Niin sekavaa tekstiä tuotan taas mutta ollaan pohjoisessa lomailemassa eikä täällä ajatus kulje ollenkaan. Miten nämä lappalaiset saavat yhtään kesäisin nukuttua ja käytyä töissä?! Aurinko ei laske koskaan ja meillä on rytmit aivan sekaisin.. Huomenna lennetään onneksi takaisin Helsinkiin niin päästään normaalirytmiin taas kiinni, toivottavasti.. Minulla tämä nukkuminen on muutenkin niin katkonaista kun pitää vessassa ravata, kiitos minin :)

Lopuksi kuva perjantailta kun vaihtui viikko 30 (29+0) 




- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!