12 kesäkuuta 2016

Weekend

Hei vaan,

En tiedä mitä tässä tapahtuu mutta oli jo toinen viikonloppu putkeen kun en käynyt missään kylillä aiheuttamassa pahennusta. Ehkä mä säästelen itseäni lomaa varten, neljä pitkää viikkoa pitäis jaksaa vielä töitä ennen kuin pääsen kirmaamaan lomalaitumille.

No joka tapauksessa, perjantaina näin mun ystävää Emiliaa (en puhu siis itsestäni kolmannessa persoonassa) pitkästä aikaa ja päädyttiin mun luokse juomaan viiniä ja vaan höpöttelemään. Tarkoitus oli illalla lähteä käymään jossakin, mutta ei me mihinkään päästy :) Oli niin ihana nähdä taas toista ja vaan olla, vaikkei tosiaan aikoihin olla nähty niin tuntui kuin aikaa ei olisi kulunutkaan. Tätä tällainen tosiystävyys on! Matilda haki meidän äipän Repoveden leiriltä kotiin, joten saatiin myös heidän seurasta nauttia alkuillasta. Ja tietenkin Lihapullan.

Perjantaina tuli vielä Joonas käymään ja pistettiin skip-bo ja Uuno tournament pystyyn. En oikein ties miten turnee päättyi mutta olen aika varma, että voitin ;)

Matilda teki meille nätit letit illan rientoja varten

Sunnuntai on mennyt Matildan kanssa shoppaillessa. Paljon kivaa löyty. Verhoja lähdin ostamaan. Kotiin mukaan tarttui jäätävä kasa erilaisia koruja, mekkoja, hameita, shortseja ja toppeja, verhot unohtui. Ostin myös parit valokuvakehykset.. Näinhän tässä aina käy.

Shoppailuseura läks kottiin

- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!