05 elokuuta 2016

1v kuvaus / 1års fotografering


Kävimme heinäkuun alkupuolella Hangossa ja Johanna Sandin kuvasi meidän pikkumiestä. Johanna on taitava kuvaaja ja handlasi tilanteen kuin tilanteen.

Kun pikkumies teki getawayta vettä kohti, ja minlä lähdin perään kääntämään nokkaa oikeaan suuntaan, Johanna onnistui nappamaan onnistuneita kuvia pikkusesta siinä välissä.
Tai kun hän makasi rannalla kyljellään, ja Eddy juoksi hämäysjuoksun päin ja tämän seurauksena kamera ja koko nainen oli hiekan peitossa hän vain jatkoi kuvaamista hymyillen.

Antoi mahdollisuuden vaikuttaa kuvauspaikkoihin ja toteutti meidän ideoita ja visioita. Hänellä oli kuitenkin omakin näkemys siitä minkälaisia kuvia hän haluaa ottaa, ja toteutti myös nämä.

Pikkumieskin oli reipas kuvausten aikana, meidän pieni malli<3 Koirat hääräsivät välillä omia juttujaan mutta onnistuimme huijaamaan heidätkin muutamaan kuvaan! Jopa minä ja Marko eksyimme välillä kameran eteen.

Sen piteimittä puheitta annan kuvat puhua puolestaan. Aivan upeita kuvia, tässä nyt saatte valitettavasti vain nauttia kolmesta :)











Linkki Johannan blogisivustolle tässä !

Här kommer ni till Johannas blogg!




Vi var i början på juli i Hangö och Johanna Sandin fotograferade vår lilleman. Johanna är fruktansvärt duktig och handlade situation som situation.

När lillemannen gjorde getaway mot havet, och jag springer efter för att vända nosen mot rätt håll, lyckas hon nappa fina bilder på grabben där imellan.
Eller då hon låg på sidan i sanden och Eddy springer mot henne med full fjong. Hon får sand över kameran och sej själv men hon bara fortsätter fotografera med ett leende på läpparna.

Gav möjlighet att påverka fritt på fotograferings platserna och bilderna. Om vi hade någon vision så gjorde vi ett fösök att få det på bild. Hon hade även egna tankar och ider som också föverkligades.

Lillemannen var också bussig under fotograferingen, vår lilla modell <3 Hundarna härjade sitt eget, men vi lyckades lura med dem på några bilder! Till och med jag och Marko tappade bort oss framför kameran ett par gånger.

Tyvärr laddade jag hit bara tre bilder, men är de inte fina?


- Matilda -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!