28 syyskuuta 2016

Kohti uusia haasteita

Aloitin työt OP:lla lähes viisi vuotta sitten. Tähän viiteen vuoteen on mahtunut 3 eri konttoria, viimeisessä konttorissa olen työskennellyt kolmen vuoden ajan. Pidemmän aikaa on tuntunut siltä, että kaipaan muutosta, haluan oppia ja tehdä jotain uutta. Te varmasti tunnistatte tunteen kun ei ole mitään uutta opittavaa nykyisissä tehtävissä ja homma alkaa maistumaan puulta?

Nyt onkin tullut aika siirtyä eteenpäin kohti uusia haasteita. Ensi viikolla aloitan nimittäin Vallilassa hommat ja konttorielämä jää taakse. Olen niin innoissani ettei sanoja oikein tahdo löytyä. Tämä on juuri sitä mitä tällä hetkellä kaipaan, pääsen kehittämään itseäni ja kasvattamaan omaa osaamista.

Vaikka olenkin iloinen niin haikein mielin jätän nykyiset työkaverit. Kaikkihan aina kehuvat, kuinka hieno työyhteisö kullakin on, mutta voin vilpittömästi sanoa, ettei huikeempaa jengiä löydy kuin mikä meillä on. Kaikki ovat ystävällisiä toisilleen, kavereita autetaan, nauretaan yhdessä, tehdään reissuja.. Listasta voisi tehdä todella pitkän. Lisäksi olen saanut monta elinikäistä ystävää tämän taipaleen aikana - se vasta on hienoa.

Jottei tämä ihan itkeskelyksi mene niin lopettelen tähän, perjantaina vietetään sitten läksiäisiä :)

Tämä jää taakse...


... Ja tänne matka jatkuu




- Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!