12 syyskuuta 2016

Siskosten Maanantai Mietinnät

Jotta tässä blogin kirjoittamisessa pysyisi jonkun näköinen struktuuri, haluaisimme esitellä teille uuden aiheen:

Siskosten Maanantai Mietinnät

Te varmaan ihmettelette mitä tällainen voisi tarkoittaa, kenellä raksuttaa ajatus maanantaisin? Samaa mietitään täälläkin, mutta päätettiin, ettei tätä oteta turhan vakavasti vaan idea olisi lähinnä oppia tuntemaan meitä hieman paremmin. Juju on siinä, että vastataan molemmat siskokset samaan mietintään/kysymykseen omilla tahoillamme ja lyödään ne kaikkien luettavaksi. 

Tärkeintä tässä on muistaa että maanantaisin eletään mantralla "hauskuus ennen järkeä", joten älkää hyvät ihmiset odottako mitään suuria oivalluksia. Joskus mietinnät tulevat olemaan (ainakin toivottavasti) syvällisesti pohdiskelevia, joskus nämä mietinnät jäävät muutamaan lauseeseen (jos sitäkään).  

Kaikista parastahan olisi, että te lukijat ehdottaisitte mitä mietitään. Mutta eiköhän me myös kaksin jotain keksitä (jos ei muuta niin käännytään vaikka äipän puoleen, äidit osaa aina auttaa!)

Eiköhän anneta mennä sen kummemmin miettimättä, näin Emilia muutenkin elää elämäänsä - tehdään ensin ja mietitään sitten että mitähän vattua :)

Tulukkeehan ensi maanantaina vilkuilemaan!


Sisters vuosimallia 2012


- Emilia & Matilda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!