30 syyskuuta 2016

Ex-numerofriikki

Kuka katsoi Donald Trumpin ja Hilary Clintonin debattia? Eikö herättänytkin kaikenlaisia ajatuksia?

Tekisi kyllä kieltämättä hieman mieli avautua ja kertoa omista näkemyksistäni... mutta aion pysyä vahvana/fiksuna ja olla kirjoittamatta siitä tuon enempää. Olemme sillai aivojen sähköimpullsien tasolla sopineet Emilian kanssa että emme kirjoita tekstejä jotka suoraan käsittelevät politiikkaa tai uskontoa. Keskustelematta tehty yhteinen päätös, syystä ja toisesta.

Joten ajattelin sen sijaan ottaa esille aivan toisenlaisen asian, nimittäin:

Minun,AH niin ihana, symmetrinen ja esteettinen ikä riistetään minulta tänään. Matilda joka oli aivan totaalisen numerofriikki vielä viisi vuotta sitten olisi matkustanut maailmanääriin pysäyttääkseen ajan vain pitääkseen nykyisen 22-vuotiaan iän. Tai siis ei nykyisen, mutta you get the point.

Joten nyt minulla on ruma numero 23 ikänäni.

Juujuu tiiän. Ei saa haukkua numeroita, niilläkin on tunteet, en saa olla huono esimerkki pojalle, miksi haukkua jo muuten kärsineen näköistä numeroa - se varmaan tiedostaa että ei voita missikisoja lähitulevaisuudessa jne jne jne, Asia ymmärretty ja olenkin jo aivan sujut uuden ikäni kanssa. Sanonpa vaan että Matilda viisi vuotta sitten taas ei olisi päässyt asian yli noin nopeasti. Oikeesti. Näin numeroita, numeroyhdistelmiä kaikkialla ja tein tietyt asiat tietyllä tavalla numeroiden ja kellonaikojen takia :D ainakin tuntu siltä aina välillä, olin numeroiden orja. Mutta hei, nyt olen jo normaali! (..jos ei lasketa aakkoskarkkeja mukaan)





Marko hoiti yöheräämiset ja aamutoimet pikkumiehen kanssa, minä sain nukkua pidempään (eli 6.24 asti). Minulle tuotiin aamupala ja synttärilahja sänkyyn. Sain siihen kylkiäisiksi hauskan kortin johon kaikki perheenjäseneni olivat kirjoittaneet oman nimensä, koiratkin olivat tietenkin myös saaneet rustata oman nimmarinsa siihen. Sitten olimme vaan, ja nautimme yhteisestä aamusta kaikki viisi.

Äiti ja sisko lähetti upean duetto synttärilaulun ääniviestillä ja sain itseasiassa myös ystävältä samanlaisen :) vaikka en itse muistanut että syntymäpäiväni oli tänään niin onhan se aina kiva kun sinua muistetaan <3

Nykyisen elämäntilanteen keskellä tuo oma syntymäpäivä on jäänyt taka-alalle. Marko, Emilia ja äiti kyllä puhui siitä pari viikkoa sitten ja havahduin että kohtahan se on. Keskiviikkona sain pre-synttärilahjan Markolta (tightsit kuvassa - ihanaa matskua muuten) ja taas hätkähdin että ylihuomennahan täytän vuosia! Päivässä se unohtui ja torstai oli ihan vain torstai ja aamulla kun heräsin niin ajattelin että tänään on vain perjantai.

Ihmettelin kyllä hieman että MITÄ tuolle yhdelle on tapahtunut kun hän tuo aamupalan sänkyyn ja on ollut kuin mikäkin elokuvamies,,,

"Grattis på födelsedagen vackraste blivande hustru"

Jaaaaaa! Sehän se oli, tänään on syntymäpäiväni :D





Emilialla oli läksiäiset mutta äiti tuli käymään illalla. Siinä sitten vetäisimme hyvin tiivit minikakkukahvit ja se oli oikeastaan tämävuotinen juhla. Hyvä niin. Nyt on hieman liikaa tässä arjessa tekemistä joten olen iloinen että syntymäpäiväni muistettiin, mutta se riittikin! Kiitos kaikille muistaneille <3


Ikää tulee lisää ja ymmärrän olevani aikuinen, mutta samalla tuntuu että olen sama nuori neito kuin 16-vuotiaana. Ja siis olenhan minä sama ihminen, mutta ymmärrätte varmasti mitä ajan takaa?


-Matilda 23v.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!