24 lokakuuta 2016

Hullujen huone

Maanantai mietintä muuttuu "Siskosten myöhäistyneeksi maanantai mietinnäksi" ja tulee siis huomenna. Tänään ajattelin kertoa mitä saimme aikaiseksi tuolla työmaalla.

Minä otin tälle päivälle ylityövapaan ja lähdimme Markon ja kahden hänen luokkakaverin kanssa rakennushommiin.

Marko nappasi miestyövoiman itselleen ja he lähtivät ulos asentamaan kattoa puuhamajalle. Nyt puuhamajan katto on valmis ja ensilumella on nyt minun siunaus. Olemme valmiita, tule kun sinulle sopii.




Minä sain oman käskyläiseni ;) Marko oli valmistellut seinät meille, eli hionut kittauskohdat ja imuroinut seinät. Muutaman kohdan hän oli joutunut kiittaamaan ennen kun eilen lähti kotiin, joten ne jäi sitten meidän hiottavaksi ja imuroitavaksi. Sitten pääsimme maalailemaan!




Me työnaiset saimme kaksi makkaria ja kodinhoitohuoneen aika vikkelästi pohjamaalattua. Kun kolme tilaa oli saanut valkoisen värin seiniin ja kattoon, ja pojilla oli puuhamajan katto ruuvattu kiinni, tämä trio lähti ajelemaan poispäin. Sovimme Markon kanssa että tällä kertaa minä jään sinne yksikseni.


Leikki-/urheiluhuoneemme oli seuraavana käsittelyssä. Tyhjensin huoneen, hioin seinät, imuroin kaikki pinnat ja merkkasin lattiaan koolausten paikat. Huoneeseen tulee puolapuita ja koukkuja sinnetänne, joten tämän takia meillä pitää olla selkeät merkit missä koolauspuut menevät. Tämän jälkeen pääsin sitten maalailemaan!







 Voilá. valmista! Sitten pääsin kotiin poikieni luokse<3


Huomiseen ja silloin tarjoamme maanantai mietinnän!

-Matilda







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!