31 lokakuuta 2016

Siskosten Maanantai Mietinnät

Paras tietämäsi tuoksu?


MATILDA

Oi kun niitä on niin paljon. On ihanaa nuuskutella Markon tai pikkumiehen niskaa, tai työntää kasvot koirien turkkiin kun niitä halailee (joo tiiän outua, mutta kun ne tuoksuvat niin ihanalle - ei tosin sateen jälkeen...).

Ensimmäisten syyspäivien tuoksu kun ilma vileenee, tai uunissa olevien pullien tuoksu... Miksi ei tuoreen basilikan, tai meren tuoksu voisi olla mitä parhainta juuri sillä hetkellä.

Apua, tämä oli nyt vaikea kysymys.

Jokin luontainen tuoksu se nyt kuitenkin on. Parfyymit ja huulirasvat voivat tuoksua hyvälle, mutta minuun iskevät kyllä luonnon omat tuoksut.

Uskallanko sanoa että juuri leikattu ruoho? Se on kyllä sellainen mikä saa minut pysähtymään ihan missä, mihin ja milloin vain ottamaan syvän henkäyksen.



EMILIA

Mä olen siskoni tapaisesti aikamoinen tuoksifriikki. Yhdistän paljon asioita ja tunteita eri tuoksuihin.

Mutta niin... Uudet autot tuoksuvat niin hyvälle ettei sanotuksi saa, välillä voisin ihan huvikseni kierrellä autokauppoja nuuhkimisen toivossa. Lihapulla tuoksuu myös mitä parhaimmalle. Mutta jos yksi ylitse muiden pitää valita, on se äidin tuoksu. Äitiä kun halaa ja hengittää sisään tulee niin sanoinkuvaamattoman turvallinen ja rakastettu olo - eli äiti on minun paras tietämäni tuoksu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!