10 lokakuuta 2016

Siskosten Maanantai Mietinnät

Mikä on mielestäsi maailman paras tv-sarja?

MATILDA

Game of thrones. Ensimmäisen tuotantokauden jälkeen en todellakaan olisi vastannut näin - silloin olisin ehkä sanonunt Sherlock Holmes (brittiversio)/Chuck/Vikings tai jotain vastaavaa, ja en edes suositellut Game of thronesia.

Mutta kun tsemppaa ekan tuotantokauden läpi ja pääsee juoneen mukaan toisen tuotantokauden aikana niin on koukussa. Tämä on sarja missä ei löydy, ainakaan paljon tai niin merkittäviä, ristiriitoja tarinassa ja varsinkin sen edetessä punainen lanka ei katkea. Paljon yksityiskohtia ja ne on hyvin mietitty läpi ja nivottu yhteen. On kyllä hyvä sarja :)


EMILIA

Ehkä maailman vaikein asia päättää omalta osalta, olen ihan järkyttävä sarjafriikki! Leffoja en katso juuri ollenkaan, ne on minun mielestä tylsiä kun koko juoni survotaan 1,5h pätkään ja kun elokuvalle valitaan juoni, se pysyy samana läpi elokuvan. Sarjoissa kun juonta voi jalostaa läpi jaksojen.

Ja koska olen vähän vastarannan kiiski valitsen kaksi sarjaa. Uskokaa minnuu, yritin kyllä valita näistä toisen mutten pysty.

Band of Brothers on sellainen kymmenosainen sarja mihin en koskaan kyllästy. Taidan osata kaikki replatkin ulkoa. Sarja siis sijoittuu toiseen maailmansotaan ja siinä seurataan Easy-kompanian valmistautumista sotaan ja itse sotaa. Vaikka sarja onkin jenkkituotantoa, ei se mene missään vaiheessa överiksi. Minusta todella kauniisti ja tunteella kuvataan sotilaiden veljeyttä ja kuinka kaveria ei jätetä.

Criminal Minds on toinen sarja minkä puolesta liputan. Ihmisen mieli ja psykologia kiinnostavat minua äärimmäisen paljon ja varmaan siksi tämä sarja on minut koukuttanut alusta asti. Sarjamurhaajat ovat myös niin mielenkiintoisia minun mielestä, kuinka ihminen voi keksiä toista kauheampia keinoja satuttamaan toista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!