17 lokakuuta 2016

Siskosten Maanantai Mietinnät

Listaa sinun top5 kotieläintä


MATILDA

Tässä nyt oletan että tarkoitetaan viisi erilaista kotieläintä? Oletan myös että kuvittelemme sellaisen tilanteen että ei kertakaikkiaan ole valinnanvaraa, vaan ne on "hankittava".

Tässä minun TOP5
1. Koira
2. Fretti
3. Minipossu
4. Lehmä
5. Koulutettu kirjekyyhky

Yllärpylläri niin ensimmäisenä löytyy koira. Fretti toisena ja minipossu kolmantena - koska oletteko joskus nähneet sellaisia, adorable little creatures!

Lehmä antaa maitoa - loogisena ja käytännöllisenä naisena tämä voisi olla fiksu valinta (kana oli yksi toinen vaihtoehto tälle sijalle).

Koulutettu kirjekyyhky nyt on kaukana logiikasta, mutta eikö olisikin makeeta lähettää pikkuriikkinen rullakirje kaverin ovelle?




EMILIA

1. Laiskiainen

Siskolla ei tänään ollut energiaa kirjoitella vastausta mietintään, joten hän lähetti viestin:

"1.Laiskiainen, koska olen laiska"

Itse en näe sitä laiskuutena, mutta kun tällainen tilanne nyt tuli vastaan ajattelin käyttää sitä hyväkseni. Aion nimittäin arvata mikä olisi hänen TOP5! Hän saa sitten jossain vaiheessa kommentoida miten paljon oikein meni huti.

1. Koira (jos allergia vain soisi, niin se olisi Mopsi)
2. Papukaija
3. Apina koossa XS
4. Kala
5. Kissa

Koiraa ei varmaan tarvitse selittää. Papukaija sen sijaan ei ehkä ole niin itsestään selvä. Minä näin sieluni silmin miten Emilia opettaisi papukaijalleen "ystävällisiä" sanoja joita se voisi huudella naapurille joka käy tasaisin aikavälein valittamassa asiasta jos toisesta.

Kolmonen ei taida olla edes laillinen Suomessa? Söpö ja fiksu pieni nisäkäs.

Kala, tarkentaakseni KULTAkala. Miksi - koska se on tyhmä. Tai en tiedä millä adjektiivillä 10 sek. muistia voisi selkeäämmin kuvailla. Tämä olis hyvä vastapaino miniapinalle.
Emilia haluaisi kultakalan  jotta tuntisi aina itsensä todella fiksuksi.

Kissa? En tiedä. Olen kai joskus kuullut hänen sanovan että näkee tulevaisuutensa kissojen ympäröimänä ja naama syötynä. Menipä muuten rajuksi tämä loppu. Mutta näin voisin kuvitella hänen vastaavan :D ehkä saamme joskus tietää osuiko arvaukseni oikeaan... se oli kaikki tältä erää. Kiva kun kävit lukemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!