07 lokakuuta 2016

Tomatti-Pesto-Mozzarella leipä

AH! Niin hyvää, ja vähän turhan helppoa tehdä!







Ainekset: Leipää (vaaleaa - kauratyynyt hyviä), rasvaa, juustoa, tomattia, mozzarellaa, pestoa
Tarvikkeet: Paistinpannu, veitsi


- Laita paistinpannu lämpenemään

- Voitele leivät

- Viipaloi tomaatti ja mozarella valmiiksi. Höylää ohuet juustoviipaleet valmiiksi.

- Laita pieni voinokare pannulle, anna sulaa, paista leivät molemmilta puolilta rapeaksi




- Nosta leivät pois pannulta ja laita juustoviipaleet leivän päälle 'sulaamaan'

- Asettele tomattiviipaleet rasvaiselle pannulle, käännä tomaatit kun 'ala'pinta on saanut väriä.

- Nosta mozzarella viipaleet tomattien päälle

- Kun mozarella juusto on hieman notkistunut asettele tomaatti viipaleet leivän päälle




- Lopuksi lisäät pestoa leivän päälle mielen mukaan

ja VOILA!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sana vapaa, anna mennä vaan! / Ordet är fritt, låt fara bara!